Huiskamervoorstellingen

Naast alle reguliere theaterproducties, maken wij ook stukken die niet alleen op het toneel, maar ook op talloze andere locaties kunnen worden gespeeld. Op welke plek kun je nou beter een scène in een huiskamer spelen dan in een huiskamer zelf! Haal het theater naar u toe, nodig uw gasten uit en wij spelen een voorstelling in uw eigen huis. Zeker bij regen een fijne uitkomst.

Onze huiskamervoorstellingen krijgen op uw zelfgekozen locatie een extra dimensie. De mogelijkheden en gelegenheden zijn eindeloos. Borrels, vrijgezellenfeesten, maar ook zakelijke evenementen lenen zich uitstekend voor één van onze voorstellingen. Ons repertoire bestaat uit onder andere:

- Vijf jaar voorbij (Een bewerking van de broadwaymusical 'The last five years')
 - Moderne sprookjes. Een geheel nieuwe kijk op de klassieke verhalen die we kennen. (We spelen een versie geschikt voor jeugd, maar ook een geheel nieuwe interpretatie waar volwassenen zeer om zullen lachen.)
- Open huwelijk
- De eigen producties Klif 1 en Klif 2 (over de treurige single-vriendinnen Anja en Linda)

Naast deze voorstellingen is het ook mogelijk om een voorstelling op maat te maken voor uw speciale evenement. Schroom niet om contact met ons op te nemen, wij denken graag met u mee!