Workshops en lessen

U kunt bij ons terecht voor een zeer gevarieerd aanbod in theatergerelateerde workshops. Natuurlijk verzorgen wij spellessen voor iedereen vanaf 12 jaar, maar ook voor specifiekere projecten bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u op uw school een projectdag over Griekenland? Dan gaan we met de leerlingen met de klassieke tragedies aan de slag. Zoekt u een manier om uw personeel creatief te laten denken? Dan biedt een workshop theatersport uitkomst. Hieronder vindt u een overzicht van wat wij zoal te bieden hebben.

Scholen en groepen

Scholieren, maar ook jongeren bij een vrijetijdsbesteding als de scouting, hebben er baat bij zich expressief te leren uiten en creatief te denken. Wij hebben een jarenlange ervaring in zowel het werken aan een voorstelling als het geven van theaterlessen aan deze specifieke doelgroep. Daardoor zijn we in staat te levelen en theater echt interessant voor hen te maken. Waar zij theater vaak als iets saais of juist stoms zien, laten wij ze op een laagdrempelige manier zien dat het écht heel leuk kan zijn. 

Volwassenen en bedrijven

Ook voor volwassenen kan theater een handig middel zijn om bijvoorbeeld het ijs te breken of om een personeelsteam hechter te maken. Het is niet alleen heel leuk (en vaak heel hard lachen) om te doen, maar het heeft ook een verbindende factor en het biedt ontspanning. Dus zoekt u een leuk bedrijfsuitje of een manier om uw personeel op elkaar te laten vertrouwen of meer zichzelf te durven zijn? Denk dan eens na over één van onze workshops.

individueel

Wij geven niet alleen aan groepen en instanties lessen, maar bieden ook de mogelijkheid om één op één te werken. Moet je een spannende auditie voor een toneel- of musicalopleiding voorbereiden? Dan helpen we je graag bij je spel, zang en présence. Ga je binnenkort een presentatie geven of wil je weten hoe je op een sollicitatiegesprek de goede indruk maakt? Of wil je gewoon op zangles? Wij geven ook masterclasses aan particulieren, of het nu voor een lange periode is of gewoon eenmalig. Neem gauw contact met ons op!

overzicht

Wij bieden o.a.

- Spellessen
- Theatersport
- Improvisatietheater
- Cabaret en Kleinkunstlessen
- Workshops theatermaken/schrijven
- Zang- en muzieklessen (Licht-klassiek, kleinkunst, musical, pop)
- Workshops tekst- en repertoiretoneel
en nog veel meer.
Staat uw optie er niet bij? Dan maken we graag een les op maat!